MakAIRsJop

Voor makers door makers: Een openbare ruimte waar iedere defensie medewerker van zijn idee een product kan maken met behulp van moderne technieken.

Ons verhaal

De technologische ontwikkeling maakt het mogelijk om makkelijker je idee om te zetten in prototypes en producten. Om de techniek dichter de mens te krijgen zijn er Fablabs en Makerspaces over heel de wereld. Sommige commercieel andere gericht op sociale deelname.

 

19 januari 2016 hebben we het voorstel MakAIRsJop gepitcht voor onze Koninklijke Luchtmacht raad: Met een kleine investering kunnen we veel mensen dichter bij de techniek van nu en morgen krijgen.

 

10 mei 2016 was de opening van de MakAIRsJop, een mooie compacte ruimte in een openbare kantine van het lesgebouw op de vliegbasis Woensdrecht.


Toekomst

De MakAIRsjop is, net als de technieken, continue in ontwikkeling. Nieuwe technieken worden geïntroduceerd en we hopen ook te blijven (mee) groeien in deze technieken!

 

De komende jaren willen we de mogelijkheid bekijken voor het inrichten van een mobiele MakAIRsjop, zodat we naast alle Koninklijke Luchtmacht onderdelen, we ook andere krijgsmacht onderdelen kunnen bezoeken. Dit biedt ook de mogelijkheid om scholen (Basis en ROC) te betrekken bij toekomstige technieken en de toepassingen hiervan, en ze zo ook geïnteresseerd te krijgen in Defensie. Geen werving, wel positieve PR!


Over deze site

We hebben deze site met zorg in elkaar gezet, maar ook deze blijft evolueren. Mocht er echter een onrechtmatige fout of verwijzing in zitten, laat dit dan even weten via het contactformulier. Alle inhoud van deze pagina mag niet zonder toestemming worden gebruikt.

 
Deze website is gemaakt met Jimdo!

Met Jimdo kan iedereen gratis en zonder programmeerkennis een eigen website maken. Kies een design, pas het klik voor klik aan je wensen aan, voeg je inhoud in een paar seconden toe en klaar!
Meld je nu via nl.jimdo.com aan voor een gratis website.