Projecten van de MakAIRsJop

Wat wordt er zoal gedaan bij de MakAIRsJop? Neem een kijkje bij onze projecten, hieronder zie je al foto's en filmpjes! Navigeer ook eens naar de verschillende tabbladen die je onder projecten vind, bovenin de navigatie balk!

De opening

De 3D printed Jet Engine

Een Jet Engine, bestaande uit 60 3D-geprinte onderdelen die ook nog eens echt kan draaien door middel van een geïntegreerde DC motor. De 60 onderdelen hebben maar liefst vier weken van haast full-time printen gekost!


Het bekende bordspel Catan, maar dan in het Thema van de bekende HBO serie: Game of Thrones! Ben jij een Lannister of een Stark, en weet jij de oorlog van met de white walkers te winnen? Winter is coming.


Bastion uit Overwatch

Het hoofd van de robot Bastion, uit de first person shooter game Overwatch, is getekend en geprint voor cosplay doeleinden, Maar ook wordt het project hier gebruikt om een inzicht te geven in het proces van een idee tot een 3D tekening tot een geprint 3D object.


De 3D printed Spitfire

Een van de eerste projecten die gemaakt zijn in de MakAIRsjop, is een spitfire! Passend voor een afdeling van de luchtmacht! En, het mooiste is: Hij vliegt nog steeds! Bekijk hier onder de meest recente video!


Gemaakt en gedeeld!

Hier onder vind je foto's van dingen die zijn gemaakt en gedeeld met ons! Wil jij jouw foto's van jouw project hier ook in hebben staan? En daarbij maakt niet uit hoe groot of klein project dat het is! Klik op de knop om naar de desbetreffende pagina over het delen te gaan!


Laser snijder aan het werk