Maker bestanden

In de MakAIRsJop worden veel bestanden geprint en gelaserd, veel van deze bestanden komen van thingiverse of een van de andere handige links. Ook worden er veel dingen getekend en gemaakt door onze eigen makers! Hieronder vind je het assortiment aan populaire bestanden, en/of links naar bestanden, die wij leuk vonden om te delen op de website. Heb je zelf leuke files waarvan je denkt, deze mag echt niet ontbreken! Deel ze met ons en misschien staan ze binnenkort hierbij.


Vergeet ook niet om eens een kijkje te nemen bij de projecten die we hebben gedeeld, hier staan bijvoorbeeld ook bestanden voor de wat grotere dingen als de Jet Engine of het Game of Thrones Catan bordspel!
Wereldkaart

Snij de wereld kaart uit hout of een ander materiaal, en maak net zoals Bas een wereld kaart voor boven je bed (of ergens anders!)

Download
Wereldkaart
wereldkaart.rar
Gecomprimeerd bestandenarchief 128.1 KB


Team Fortress 2 logo's voor onderzetters!

Wil jij ook onderzetters van het spel Team Fortress 2? Hiernaast vind je de Coreldraw files voor elk van de negen (9) characters en het logo. (Met een kleine aanpassing ook te gebruiken voor andere doeleinden zoals glazen graveren!) 

Download
TF2 Onderzetters
TF2 onderzetters.rar
Gecomprimeerd bestandenarchief 394.7 KB


Meer bestanden volgen nog!


Let op: 

De MakAIRsJop claimt niet eigenaar te zijn van deze bestanden, of de objecten die erop vermeld staan, of in gebruikt worden. Wij delen enkel en alleen leuke en interessante bestanden voor de persoonlijke- en educatieve- doeleinden van onze makers. Bovenstaande bestanden zijn eigendom van de respectievelijke auteurs.