Het MakAIRsJop Embleem!

Met bijna 200 Facebook volgers voor begin 2018, worden we een steeds grotere groep en community, bedoeld om van elkaar te leren. We worden ook steeds een bekender begrip op vliegbasis Woensdrecht, bij de Koninklijke Luchtmacht, en daarbuiten. 

We zijn trots op deze groei! Maar voornamelijk zijn we trots op onze makers en alle projecten die we zien groeien en bloeien! Om dit beeld te geven willen we graag ons eigen embleem. We zijn tenslotte voor een groot deel luchtmachters.

Op Defensie.nl wordt dit vermeld over de emblemen: 

  • "Luchtmacht emblemen zijn geen uiting van folklore, zij karakteriseren op symbolische wijze het betreffende luchtmacht onderdeel." 

Met andere woorden, een embleem staat symbool voor het onderdeel, en dus wat we doen en kunnen. We zijn hier ook aan te herkennen. 

En als zelfs de stagiairs van vliegbasis Woensdrecht een embleem hebben, in de vorm van een patch, dan wordt het zeker tijd voor een embleem van de MakAIRsJop! 


Ons leek het het mooiste als het embleem ook vanuit jullie komt, en gemaakt is door de reeds groeiende community. Dus hierbij daag ik jullie allen graag uit: 

Denk en ontwerp met ons mee aan het MakAIRsJop embleem!

Dan krijgen wij ook een toffe patch voor op het groen die symbool staat voor de makers en de ruimte. Graag maken we dan ook in het embleem gebruik van het MakAIRsJop logo en de beschikbaar gestelde technieken!


Gedeelde concepten en ontwerpen!