Science for Humanity


13 Oktober 2017 werkt de MakAIRsJop mee aan het event Science for Humanity in het Nationaal Militair Museum. Tijdens dit evenement krijgen mensen de kans om kennis te maken met het defensie van nu en de toekomst. Defensie staat hier met verschillende stands met nieuwe technieken, hier mag de MakAIRsJop niet aan ontbreken! Ook kun je als student, afgestudeerde of werkzoekende informeren naar de mogelijkheden om aan de slag te komen bij Defensie.

 

Voor meer informatie, klik op de onderstaande afbeelding om naar de website te gaan!


Een impressie!

Hoe was dat nou, dat Science for Humanity Event? Versterkt door de nieuwe Maker Coach, Bas (nee een andere!) en zijn 3D-printed Jet Engine, waren wij weer volop aanwezig met een 3D-printer en lasersnijder. Mike, van Widehorn ULS (de leverancier van de laser printer) was ook van de partij en heeft de laser-snijder gepresenteerd. Hieronder een paar foto's van onze locatie!

En aan een evenement met de MakAIRsJop mogen de Arduino worksjops niet ontbreken, dit maal geen externe LED laten knipperen, maar een heuze servo-motor aansturen, en laten draaien naar de positie van een potentiometer! Je kunt de powerpoint hiernaast downloaden.

Download
Arduino worksjop - Science for Humanity
Servo aansturen d.m.v. een potentiometer!
2017-10-06-Arduino-Introduction(Sc4H)_Se
Microsoft Power Point presentatie 1.8 MB